Timetable

Time Duration Activity Description
8:40 – 9:05am 25 mins Mentor Time Registration and mentor groups activities based on Pride, Respect & Responsibility
9.05 – 10.05am 1 hour Period 1 Timetabled Lesson
10:05 – 11.05am 1 hour Period 2 Timetabled Lesson
11:05 – 11:25am 20 mins Break Time
11:25 – 12:25pm 1 hour Period 3 Timetabled Lesson
12:25 – 1:25pm 1 hour Period 4 Timetabled Lesson
1:25 – 2:00pm 35 mins Lunch Variety of lunchtime clubs available
2:00 – 3:00pm 1 hour Period 5 Timetabled Lesson
3:00 – 4:00pm 1 hour OOSHL Compulsory to attend at least 2 hours per week (years 7-10; 3 hours year 11) inc. 1 hour compulsory sport

Help shape our vision, have your say today

PleaseĀ complete the short form to help shape our vision for Top Farm Community School to the needs and ambitions of the community it will serve.